Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Seyhan’da mutluluklar paylaşılıyor

Seyhan’da mutluluklar paylaşılıyor

Akay’dan “Hoş Geldin Bebek” hediyesi

Akay “Iyi günde de kötü günde de beraberiz”

Seyhan Belediyesi “Sosyal Belediyecilik” anlayisiyla hayata geçirdigi “Hos geldin bebek” uygulamasiyla,  bebegin ilk dönem ihtiyaçlarini içeren hediyelerle yeni anne- baba olan çiftleri ziyaret ederek mutluluklarina ortak oluyor.

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in halka dokunan “Sosyal Belediyecilik” anlayisina uygun olarak hayata geçirilen “Hos geldin bebek” uygulamasi, çocuklarini yeni yeni kucaklarina almis olan anne-babalarin mutlulugunu artiriyor.  Uygulama çerçevesinde Seyhan Belediyesi Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri yeni dogan bebegin temel ihtiyaçlarini içeren çantayi aileye teslim ederek Baskan Akif Kemal Akay’in “Hayirli olsun” dilegini iletiyor.

AILELERIN BÜTÇESINE KÜÇÜK BIR KATKI

Kurulan özel ekip tarafindan yapilan sürpriz ziyaretlerde, ailelere içerisinde bebek bezi, zibin takimi, pudra, biberon, kolonyali mendil ve sampuan gibi çesitli bebek bakim ürünlerinin yer aldigi çantalar armagan ediliyor.  Ailelerin, bütçelerine küçük de olsa katki sunan uygulamadan memnun kalan aileler armaganlar nedeniyle Baskan Akif Kemal Akay’a tesekkür ediyor.

“IYI GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BERABERIZ”

“Hos geldin bebek” uygulamasinin Sosyal belediyecilik anlayisina uygun bir hizmet oldugunu aktaran Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, belediyelerin dogumdan, ölüme kadar halkin yaninda oldugunu animsatti. Baskan Akay “Anne- baba olmanin heyecanini yasayan çiftlerimizi tebrik etmek, ‘Seyhan’ ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarina bir nebze de olsa katkida bulunabilmek amaciyla  ‘Hos geldin Bebek’ uygulamasiyla ziyaretler gerçeklestiriyoruz. Insani temel alan anlayisimizla iyi günde de kötü günde de vatandaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Seyhan Belediyesi, “Hos geldin bebek” projesinin uygulamasi için dogum kayitlarini takip ediyor. Arzu eden yeni bebek sahibi aileler de Belediye sosyal Isler Müdürlügünü arayarak uygulamadan faydalanabiliyor.

.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli